infoSeizoen gesloten. Meevliegen vanaf half april. Boeken kan vanaf begin maart.

Kom mee zweefvliegen!

Welkom boven de Noordkop! Zweef boven de Wieringermeer, met alleen het geruis van de wind. Geniet van het uitzicht, in alle richtingen. Bij goed zicht zijn in het westen de Noordzee, in het noorden Texel en in het oosten Friesland te zien.

Vliegen zonder motor

Vliegen kunnen we alleen bij goed weer. Ideaal is zonnig weer met kleine witte wolkjes op meer dan duizend meter hoogte. Dan stijgt de lucht en komen we hoger.

Zonder thermiek duurt een vlucht zes tot acht minuten, maar je hebt het gevoel dat je wel een kwartier in de lucht blijft. Met thermiek vliegen we zo lang als het aantal gasten toelaat.

Alle ruimte van de wereld

Zweefvliegen is prachtig! Door een sterke lier wordt het vliegtuig naar een hoogte van tenminste driehonderd meter getrokken. Als de zon schijnt en de aarde verwarmd wordt, stijgt de lucht en komt het vliegtuig nog veel hoger.

Als het tijd is komt de grond weer dichterbij, en het vliegtuig maakt een zachte landing. Een auto neemt het op sleeptouw en samen lopen de vlieger en u terug naar de startplaats. Misschien wil je daarna zelfs wel op vliegles!

Wat houdt jou nog tegen?

Kom nu meedoen, en doe die eerste ervaring op die je nooit zult vergeten. Wij vliegen met goed weer op zaterdag en zondag, in het vliegseizoen (van begin april tot eind oktober). Er kan overdag in drie dagdelen worden gereserveerd, zie hiervoor de agenda rechts!

Voor een keer meevliegen vragen we een eenmalige donatie van €34, online te betalen. In ruil hiervoor krijgt u een bon thuisgestuurd, waarmee u een vlucht kunt maken! Natuurlijk is het ook mogelijk om deze als cadeau te geven!

Ook is het mogelijk om hier een relatiegeschenk van te maken, of zelfs een volledige dag in te boeken! Bekijk voor deze unieke zakelijke mogelijkheden de Businessclub.

Voor jezelf of cadeau?

Waar wacht u nog op? Voor 34 euro kunt u de noordkop vanuit de lucht bekijken, een onvergetelijke gebeurtenis. Ook een geweldige cadeautip natuurlijk! Stuur meteen een bericht, en u ontvangt verdere instructies voor het aanschaffen van de tegoedbon.

Nu Bestellen

Plannen

U vliegt met een ervaren piloot, die u onderweg vertelt wat hij allemaal doet. Een vlucht duurt ten minste acht minuten. Als er thermiek is kan dat wel een kwartier worden. Op de startplaats kunt u alleen met een pinpas betalen. Onze capaciteit is beperkt. Daarom vragen we u, vooraf te reserveren via onderstaande knop.

Lees voordat u boekt de regeltjes.

Nu Plannen