Business Club Noordkop

Een unieke mogelijkheid om als bedrijf én gezien te worden, én een geweldige dag te beleven voor medewerkers of met relaties. Door lid te worden van Business Club Noordkop krijgt u de mogelijkheid om, naast de jaarlijkse Business Club Vliegdagen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes te organiseren.

Business Club Vliegdagen

U ontmoet nieuwe relaties en mogelijk ook oude bekenden in een ontspannen, sportieve sfeer. Een uitstekende gelegenheid voor netwerken.

Er worden twee van deze dagen per seizoen georganiseerd. U kunt aan deze dagen deelnemen met maximaal drie personen. De bijeenkomsten beginnen om elf uur, waarna om ongeveer één uur een lunchbuffet wordt geserveerd. Om vijf uur wordt er een aperitief geschonken. Wie wil kan meevliegen in een tweezitter.

Ledendagen

U biedt iets origineels aan. Versterk de banden met klanten en prospects. Organiseer een origineel bedrijfsuitje. Natuurlijk kan er ook worden gevlogen. De BC kan voor uitstekende catering zorgen. Er is volop gelegenheid om uw bedrijf met zijn producten of diensten te presenteren.

Uw logo of bedrijfsnaam op:

  • de website van ZCNK, inclusief link naar uw website
  • beide zijden van een zweefvliegtuig (optioneel tegen geringe vergoeding)
  • ZCNK Business Club Facebook en LinkedIn

En verder...

Zodra u lid bent geworden van Business Club Noordkop biedt ZCNK u een welkomstvlucht aan. Ook maakt u een gratis lesvlucht met een instructeur. Per jaar ontvangt u twee VIP-bonnen, waarmee op ZCNK vliegdagen een vlucht kan worden gemaakt. Een origineel relatiegeschenk!

Neem contact op met voorzitter [Wim Jacobs](mailto:voorzitter.noordkop@zweef.nl?subject=Business Club>Wim Jacobs)